E-TWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜMÜZÜ ALDIK

2021 yılında e-Twinning faaliyeti kapsamında okulumuz ve öğretmenlerimiz "Sağlık İçin Süt İçin" ve "Enstrümanımı Kendim Yapıyorum Kendim Çalıyorum" isimli projeleri ile Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi (UDS) ekibi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi Levhası ile ödüllendirildi. E-Twinning projelerinde yer alıp çalışmaları takdir gören idarecilerimize ve öğretmenlerimize Türkiye Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa TUNÇER teslim etti. Bu süreçte destekleri için okul müdürümüz Samet ÖNDER'e ve projelerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19-10-202219-10-202219-10-2022