Nilüfer-Hamit Karadeniz Anaokulu
FEVZİ ÇAKMAK MAH. MUHSİN YAZICIOĞLU CAD. ATATÜRK ILKOKUL B BLOK NO 9 KUMLU / HATAY

VİZYON

Geleceğin altın çocuklarının yetişmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız yolda; çocuklarımızın aileleri ile işbirliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerimizden etkilenen kişi ve/ veya kurumlardan yapılan geri dönüşümleri sürekli takiple, beklentilerin hep önünde, kalitesiyle örnek gösterilen, önder bir kurum olmak.

MİSYON

 Milli ve manevi değerlerine bağlı,  Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen,  Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu,  İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,  Sosyal ilişkileri güçlü,  İşbirliği ve takım çalışmasına istekli,  Biz bilincine sahip, paylaşımcı  Değişik görüş ve düşüncelere saygılı,  Yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen,  Çevreye duyarlı,  Öz bakım becerilerini kazanmış,  Sürekli gelişime açık,  Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

İkili

07:30-12:30 / 12:30-17:30